Дипломи вже в руках випускників катехитичного факультету в Самборі

08 червня 2017
Друк
www.cathehitic.wordpress.com
7 червня шестеро студентів 2-го курсу катехитичного факультету захищали випускні курсові роботи, а першокурсники катехитичного та дяківського факультетів мали заняття з Біблійної історії Старого Завіту, переглядаючи біблійний документальний науково-популярний фільм «Від створення світу до Авраама».

Це був останній день навчання в самбірській філії Дрогобицького інституту Пресвятої Трійці. Захист курсових робіт у випускників-другокурсників приймала викладач інституту п. Любов Войтко в присутності ректора Дрогобицького інституту Пресвятої Трійці, Голови Катехитичної комісії СДЄ протоієрея Миколи Витівського. Усі 6-ро студентів змогли належним чином захистити свої наукові здобутки та напрацювання, тому було вирішено молитовно подякувати Богові за роки навчання, спілкування, обміну досвідом та перебування разом в стінах інституту.

Разом із першокурсниками із обох факультетів та викладачами випускники молилися подячний молебень до Христа Чоловіколюбця в Прокатедральному соборі Покрова Пресвятої Богородиці. Очолив спільну молитву отець-ректор Микола Витівський у співслужінні ієрея Дмитра Сенейка, викладача інституту в Самборі. Своїм співом молитву супроводжували студенти 1-го курсу дяківського факультету.

Опісля отець-ректор у своєму зверненні до студентів та викладачів подякував Богові та всім за спільні роки праці та спілкування, побажавши випускникам рясних і творчих здобутків на ниві катехитичного служіння та поблагословивши їх. Щодо решти студентів, то священик висловив сподівання на швидку вересневу зустріч та подальше планове навчальне спілкування в межах факультетів інституту.

Також усі присутні увіковічнили подію в численних пам’ятних фото і через вручення випускних дипломів цьогорічним випускникам катехитичного факультету Дрогобицького інституту Пресвятої Трійці в місті Самборі.

Сайт Катехитичної комісії

Теми: Катехитична комісія

Інші публікації за темою