В Новому Калинові на Самбірщині відбулася Хресна Дорога вулицями міста [фото]

05 квітня 2017
Друк
Хресна дорога вирушає вулицями м. Новий Калинів
2 квітня вулицями м. Нового Калинова та села Калинова за участі отців та парафіян Дублянського деканату пройшов хресний хід. Розпочали Хресну дорогу з Храму Св. Архистратига Михаїла с.Калинів.   Під час Хресної Дороги розважали та молились за український народ та всіх захисників Батьківщини,  а також тих, що постраждали внаслідок бойових дій : поранених, сиріт, переселених.

До присутніх зі словом звернуся отець-декан Григорій Жук зі словами: « Це особлива нагода, коли ми можемо разом роздумувати на Страстями Господніми, йти разом з Ісусом Хресною Дорогою. З Ним померти і воскреснути до нового життя. Тож відгукнімося на цей поклик, відкриймо наші зболені серця і разом з Ісусом  ідімо цією Хресною Дорогою…»

Під час цієї Хресної Дороги брали участь найменші учасники молитви -діточки наших парафій що несли ікони стації Хресної дороги.Дорослі на переміну несли хрест, що очолював процесію.

 Завершальна 14 стація відбулась біля каплиці Преображення Господнього в м. Новий Калинів. Наприкінці хресної ходи до вірних звернувся отець Тарас Яворський, адміністратор парафії. Навів приклад Св. Антонія, який 20 років молився та трудився та не відчував  Божої присутності, але Господь не покидав його, бо бачить як він бориться і перемагає. «Час в яких ми перебуваємо є нелегкі але нам непотрібно опускати рук  коли є труднощі, потрібно цей час перейти з вірою і не переставати працювати над собою, пройшовши цей шлях ми станемо сильніші».

Висловив щиру вдячність отцям, які змогли прибути на молитву, а також їхнім парафіянам, дітям та всім небайдужим людям. 

За повідомленням парафії м. Новий Калинів

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Дублянський деканат

Інші публікації за темою