Відбулись великопісні реколекції для працівників БФ «Карітасу» м.Дрогобич [фото]

29 березня 2017
Друк
Фото Уляни ЯЖИК
У Всецерковному Реабілітаційному центрі «Назарет» (с.Рихтичі) із  23 – 27 березня проходили реколекції на тему «Спроба відчитати сьогодення в Пасхальному світлі». Впродовж цих днів реколектантом був отець Алєксандр Яциняк, автор книги "Антикризовий біблійний порадник", Польща.

Усі п’ять днів учасники реколекцій мали певний розпорядок дня, якого дотримувались. Щодня були науки, після яких отець Алєксандр заохочував до роздумів над фрагментом, який було почуто та особистої молитви у тиші. По обіді кожен бажаючий мав можливість приступити до Тайни покаяння та прийняти Ісуса у Євхаристії. Літургія відбувалась у храмі священномученика Омеляна Ковча.

«Про реколекції я почула від подруги і відразу ж вирішила скористатись такою можливістю перед великим святом Воскресіння Христового очистити свою душу і навчитись чого нового. Дякую за гарну можливість відвідувати цей духовний комплекс, побільше б нам таких місць, де б могла відпочити душа людська» - п.Марія, учасниця ре колекцій.

«Я дуже радію, що мав можливість провести ці реколекції для вашої Карітасної спільноти, бо ви робите великі справи, ба більше того,  інші Єпархії можуть брати з вас приклад. Те, що ви були тут то, є дуже добре, бо формація духовна є дуже потрібною сучасним християнам. Є добре те, що люди почувши такі науки можуть у майбутньому керуватись засадами християнства і не забувати про них.» - поділився  отець Александр.

На завершення реколекцій учасники помолились спільно Божественну Літургію та отримали поний відпуст; о.Ігор Козанкевич-директор БФ «Карітас СДЄ УГКЦ» подякував реколектанту за чудову духовну мандрівку та віднову. А також запросив на ре колекції на прийдешній рік.

Уляна Яжик
Прес – служба «Карітасу»

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: карітас

Інші публікації за темою