У парафії Воскресіння Христового м. Дрогобич спільнота "Українська молодь - Христові" відсвяткувала 10-літній ювілей [фото]

18 лютого 2017
Друк
Фото Наталії БІЛОКУР
Бог бажає нам добра. Він хоче, щоб ми раділи і веселились. Радіє разом з нами, що ми такі є. 4 лютого осередок християнської молоді руху «Українська молодь - Христові», які склали присягу УМХівців в лютому 2015 р. Б. з благословення адміністратора о. Дмитра Заміщака, святкували свій другий день народження і 10-літній ювілей утворення спільноти УМХ при парафії «Воскресіння Христового».

На день народження прибули запрошені гості: молодь УМХ м. Самбора та Трускавця, пластуни Дрогобича.

Свято вийшло на славу Богу і всім на велику радість. Вечірня, вертеп, колядки, фуршет, ігри, конкурси, забави, перегляд фільму. Ведучі: Марта Колодій та Віталій Штогрин вели програму свята весело і активно. Коротко розповіли про УМХ, 10-ти річну діяльність умхівців на парафії, про молоду спільноту і її 2-х річне життя з Богом. Запрошені УМХівці (2006-2007р. Б) з радістю ділилися з нами своїми спогадами, розглядали світлини в альбомі, дивилися підготовлені стенди. Все було чудово співали під гітару, веселилися і раділи, отримали чудові подарунки і море позитиву.

На закінчення свята, ми щиро дякували Богу, нашим священикам, катехитам, парафіяльній молодіжній спільноті «Вервиця», дитячому хору і дирегенту за привітання і активну діяльність у проведенні святкування. Особливо хочемо подякувати нашому голові УМХ Івану Стефанишину, за його провід і підтримку, за велику допомогу в організації свята. А також по особливому хочемо подякувати катехиту п. Олі Герило, яка протягом цих всіх років жертовно та активно підтримує УМХ.

Маємо запрошення на пласт, на спільні зустрічі з УМХівцями Самбора і Трускавця, спільні плани на майбутнє, молимось за мир і світле майбутнєНашої України.

З молитвою подяки від спільноти УМХ
Наталя Білокур

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Дрогобицький деканат

Інші публікації за темою