У рамках Тижня соціального служіння в Дрогобицького педуніверситеті відбувся практичний семінар [фото]

14 лютого 2017
Друк
Фото прес-служби СДЄ
14 лютого в актовому залі Дрогобицького педагогічного університету відбувся практичний семінар на тему "Психологія сім’ї". Семінар був організований працівниками Школи сімейного консультанта (діє при Карітасі в м. Дрогобич) в рамках Тижня соціального служіння, який триває в Самбірсько-Дрогобицькій єпархії з 12 по 19 лютого. Семінар провадили: доктор психологічних наук Олександра Козанкевич, кандидат соціологічних наук Лілія Кондратик, а також подружні пари, випускники Школи сімейного консультанта. На семінарі були присутні викладачі й студенти педуніверситету.

За словами Олександри Козанкевич, організатори семінари бажали розповісти студентам про подружні стосунки в контексті сучасної психології у поєднанні з вірою в Господа Бога. Позаяк серед молоді побутує помилкове уявлення, що любов - це тільки почуття, доповідачі семінару наголосили: "Любов триває і розвивається упродовж усього періоду подружнього життя".

У коментарі єпархіальній прес-службі психолог Олександра Козанкевич розповіла, що Школа сімейного консультанта була відкрита при Карітасі в Дрогобичі в 2011 році. За час її існування випускниками школи стали понад 200 осіб. Мета школи - підготовка консультантів для роботи з родинами, ініціювання створення християнських порадень для сімей, сприяння зміцненню та розвитку християнського українського подружжя. Навчання триває два роки. Лекції відбуваються раз у місяць з п’ятниці по неділю.

Нагадаємо, що з 12 по 19 лютого в Самбірсько-Дрогобицькій єпархії триває Тиждень соціального служіння, в рамках якого передбачені заходи як на єпархіальному, так парафіяльному рівнях.

Прес-служба Самбірсько-Дрогобицької єпархії

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: карітас

Інші публікації за темою