Самбірська гімназія прийняла місію «УМХ» [фото]

05 листопада 2016
Друк
Фото УМХ
У четвер, 3-го листопада, учні Самбірської гімназії мали можливість у стінах свого навчального закладу зустрічати місійний колектив організації «Українська молодь – Христові»: гурт "Zo-Ro" («Зорі-Роси») та їхнього незмінного духівника-проповідника – отця Тараса Рисея. Як висловився місцевий журналіст Степан Павлішак, «це був «рок-урок» №2 у рамках чудової духовної акції з гучною назвою «Пробуди школу»». Організатори заходу мають за мету, протягом місяця, обійти всі школи та вищі навчальні заклади даного районного центру, щоб наблизити молодь якомога більше до Христа та заохотити їх вступити у лави церковної спільноти.

Атмосфера у залі, як і попереднього дня, стояла просто чудовою; глядачі були захоплені легким словом духівника, а пісні гурту, неначе, запрошували слухачів стати апостолами сучасності, несучи у світ світло Благої Вісті про Христа.

Під час проведення місійного концерту-уроку, у виконані гурту прозвучало 6 авторських пісень отця Тараса Рисея. По закінченні заходу, слово взяла директорка гімназії – Світлана Якубовська. Дякуючи проповіднику та всім «УМХ»-істам за ту величезну благу роботу, яку чинять, вона попросила ще раз навідатися до їхнього навчального закладу, щоб закріпити набуті знання на довгі-довгі роки… У свою чергу, о.Тарас висловив сподівання, що учні гімназії невдовзі поповнять лави молодіжної організації «Українська молодь – Христові» м. Самбора.

Одним словом, акція "Пробуди школу" в Самбірській гімназії, як і СШ №8, пройшла, дякувати Богу, блискуче,залишивши у пам'яті учнів лише позитивні емоції…

За повідомленням Самбірського УМХ

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Самбірський деканат

Інші публікації за темою