У Новому Калинові на Самбірщині відбулась Хресна дорога [фото]

20 квітня 2016
Друк
17 квітня вулицями м. Нового Калинова та села Калинова за участі отців та парафіян Дублянського деканату розпочався хресний хід з каплиці Преображення Господнього міста Новий Калинів. У каплиці було освячено хрест, який супроводжував молільників на Хресній дорозі за благословенням отця декана Григорія Жука. Особливого молитовного та покаяльного піднесення в цей день надали розважання, які були написані воїном з АТО Миколою Вишньовським. Ця молитва зворушила учасників хресної ходи. Благодать Розп'ятого та Воскреслого Христа зцілювала та дарувала мир нашому гріхом враженому єству.

Під час Хресної Дороги кожен бажаючий мав можливість допомоготи нести хрест, підставити своє плече підтримки. На нашій спільній молитві з нами крокували наші воїни, які несуть службу в Новому Калинові, де розташований їхній 7-й окремий полк армійської авіації. Активними учасниками також були діти, які несли ікони стацій Хресної дороги.

Завершилася наша спільна хода 14-ю стацією біля храму с.Архистратига Михаїла , де отець Тарас Яворський , адміністратор парафії, висловив щиру вдячність отцям, які змогли прибути на молитву, а також їхнім парафіянам, дітям та всім небайдужим людям. Також отець запросив всіх до скромного частунку канапками та гарачими напоями, які приготували парафіяни храму, де завершилась хода.

за повідомленням парафії м. Новий Калинів і с. Калинів

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Дублянський деканат

Інші публікації за темою