Вірні парафії Успення Пресвятої Богородиці м.Дрогобич відвідали Крехівський монастир [фото]

09 березня 2016
Друк
Учасники прощі
У суботу 5 березня, з нагоди проголошення Року Божого Милосердя,  парафіяни храму Успіння Пресвятої Богородиці та усі бажаючі, прощею відвідали Крехівський монастир оо. Василіян. Поїздка розпочалася з благословення отця Олега Турківа та спільної молитви. В монастирі паломники взяли участь в Божественній Літургії, де співом богослужіння супроводжував парафіяльний хор храму Успіння Пресвятої Богородиці. Тут усі бажаючі мали можливість приступити до Таїнства Сповіді.

Після Божественної Літургії прочани прибули до джерела цілющої води, де помолились Молебень до Матері Божої (біля фігури Богородиці) та збагатились духовним словом отця Олега про велику любов Богородиці до людей.

Також і не забули про молитву хресної дороги на горі Побійній та панахиду за Героями Небесної Сотні, воїнами, які загинули в зоні АТО та усіма від віку усопшими.

На завершення усі могли почути розповідь про заснування монастиря, його історію (та багато цікавого). Відтак усі паломники духовно збагатившись з миром у серці повернулися до своїх домівок. Висловлюємо щиру подяку, організатореві прощі отцю Олегу Турківу. Нехай Милосердний Господь зсилає на Вас та Вашу сімю щедрі ласки.

За повідомленням
парафії Успення Пресвятої Богородиці

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Дрогобицький деканат

Інші публікації за темою