Молодь парафії Преображення Господнього м.Новий Калинів та с.Калинова здійснили пізнавальну мандрівку до гарнізонного храму свв. Петра і Павла у Львові [фото]

03 листопада 2015
Друк
Учасники паломництва в гарнізонному храмі м. Львова
30 жовтня в часі осінніх канікул молодь м. Нового Калинова та с. Калинова під проводом отця Тараса Яворського здійснили пізнавальну поїздку до міста лева. Раненько вирушила весела та згуртована спільнота в дорогу.

В часі подорожі молилися Молебень та співали християнські пісні . Метою нашої подорожі було, щоб молодь більше відкрила для себе: Хто ці військові капелани та яке служіння вони виконують?

Ми мали можливість спільно молитися на Святій Літургії у Гарнізонному храмі, яку очолював о. Тарас Михальчишин. Після молитви для нас провели цікаву пізнавальну екскурсію, з якої ми багато почерпнули для себе про історію храму і його діяльність і на скільки актуальна та дієва праця проводиться зараз у часі воєнних дій на Сході України. Отці капелани не лише моляться за наших військових, яким потрібна духовна підтримка, а й усяким способом, у тому числі і матеріально, їм допомагають. Також велике значення надається підтримці сім’ям військових, а особливо, тим, які втратили своїх близьких.

Також ми відвідали і інші храми Львова, серед яких Домініканський і Вірменський собори. Поза увагою неможливо було пропустити собор св. Юра, адже цей рік присвячений пам’яті 150-річчя від дня народження Митрополита Андрея Шептицького, який спочиває у крипті храму разом з іншими великих настоятелями нашої Церкви. Там ми молилися за мир та єдність для українського народу та прославу Андрея Шептицького.

За повідомленням парафії
м. Новий Калинів

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Дублянський деканат

Інші публікації за темою