Учні Катехичної школи ім. єпископа І.Снігурського з м.Самбора здійснили мандрівку "Слідами Митрополита" [фото]

28 вересня 2015
Друк
Учасники паломництва
Слідами Митрополита ...вирушили учні катехитичної школи ім. єп. І. Снігурського з м. Самбора, разом з батьками, директором школи Марією Витівською та священиком Миколою Витівським, зранку 26 вересня.

На вулиці ще темно, діти в передчутті чогось великого. Проща організована з нагоди початку нового навчального року. Оскільки цей рік присвячений велетню нашої Церкви, Митрополитові Андрею Шептицькому, логічно, що починаємо із с. Прилбичі, де нас радо зустрів о. Андрій Стадницький. На цей час до нас прибула ще одна група юних паломників. Отож, біля сотні дітей та дорослих "скинувши із себе стару одежу" у св. Тайні Сповіді, приступили до Пресвятої Євхаристії.

Після Божественної Літургії о. Андрій провів чудову екскурсію, використовуючи слайди із фотографіями Митрополита та його родини, відвідали також родинну усипальницю. 

Подякувавши отцю-настоятелю Прилбицької церкви, рушаємо до Львова. У церкві св. Юрія спускаємось до крипти, де спочивають великі провідники нашої Церкви. Звісно, молимось за мир і єдність українського народу, просимо опіки та заступництва перед Господом Богом.

Умиротворені, з відчуттям виконаного обов'язку, рушаємо на екскурсію по м. Львову, де екскурсовод знайомить всіх із визначними місцями міста Лева.
Втомлені, задоволені і щасливі повертаємося додому. Як небагато треба людині для повного щастя, духовної обнови.

Велике спасибі Господу Богу та всім організаторам поїздки.

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Андрей (Шептицький), Самбірський деканат

Інші публікації за темою