У Дрогобичі відбулись реколекція для спільнот «Віра і Світло»

27 липня 2015
Друк
Учасники реколекцій
«Разом до неба легше дібратись!»  -  під таким гаслом з 16 по 19 липня в м. Дрогобич у реколекційному домі «Самарянин» відбувся довгоочікуваний Віросвітлянський табір спільнот: «Стрітення» (м. Львів), «Любисток» (м. Львів), «Вогники Любові» (м. Дрогобич).

Віросвітляни спільно під духовною опікою о. Богдана Леховича  та о. Олега Жаровського проводили  цей час разом в небесній радості, доброзичливості, відкритості та любові.

Кожен день на таборі починався із Літургії, а далі на всіх чекало багато сюрпризів: ігри, конкурси, танці, праця в групах, змагання, майстер-класи, пісні, вікторини. Не обійшлось також без подарунків! Учасники табору були запрошені у країну Радості, де їх чекали принц і принцеса, які подарували всім незабутні спогади, багато усмішок та веселощів. Час, проведений разом, був чудовоюнагодою краще пізнати один одного, духовно збагатитись та знайти нових друзів.

Організатори табору висловлюють щиросердечні слова подяки о. Олегу Турківу та всім кухарям за їхнє всебічне сприяння у здійсненні цього заходу, а також за смачні страви, якими вони пригощали своїх гостей.

Також в особливий спосіб складаємо подяку о. Василю Копичину  за його відкритість і допомогу.

Пригадаємо, що спільнота «Віра і Світло» - це міжнародний християнський рух спільнот, що об'єднує розумово неповносправних осіб, їхніх батьків та молодь-приятелів. В Україні даний рух існує з 1992 року та на сьогоднішній день нараховує 29 спільнот, які об'єднують понад 600 членів.

Христина СИРНИК

Теми: Віра і світло, Дрогобицький деканат

Інші публікації за темою