Хор храму Преображення Господнього м.Дрогобича взяв участь у благодійній акції для воїнів АТО

20 липня 2015
Друк
www.spasadrohobych.org.ua
19 липня на подвір’ї храму Покрови Пресвятої Богородиці, що у м. Трускавці відбувся благодійий вечір задля збору коштів на Українську Армію. На участь в Акції, окрім парохіян та гостей міста, був запрошений хор «Вірую» храму Преображення Господнього м. Дрогобича.

Незмінними волонтерами-доброчинцями задля допомоги Українській Армії були виконавці: п. Лілія Кобільник та п. Лев Скоп з м. Дрогобича. Участь в Акції взяв гурт «Немо» з м. Києва. Організатор заходу – волонтерська група храму Покрови Пресвятої Богородиці на чолі з о. Володимиром Бондарчуком, адміністратором храму.

«Ми покликані будити людей, щоб наша віра була солідарністю... Господь благословляє мати успіхи у волонтерському русі і люди відгукуються», - поділився думками ініціатор дійства.

Серед організаторів заходу – головний лікар Трускавецької міської лікарні, депутат Трускавецької міськради, п. Андрій Кульчинський. "Не всі трускавчани є свідомими того, що у країні війна, проте більше сотні хлопців м. Трускавця беруть, або брали участь у військових діях. Я цих хлопців бачив, бачив їхні рани. Вони пожертвували всім, навіть життям, для того, щоб ми жили", - прокоментував п. Кульчинський.

Упродовж Акції присутні могли почастуватися козацькими стравами, які на місці приготували волонтери заходу.

За повідомлення Комісії у справах мирян СДЄ

ФОТО- і ВІДЕОРЕПОРТАЖ

Теми: Комісія у справах мирян, Дрогобицький деканат, Трускавецький деканат

Інші публікації за темою