Осіння радість для осіб з особливими потребами [фото]

18 листопада 2014
Друк
Фото Комісії у справах родини
У неділю, 9 листопада в Центрі Душпастирства молоді відбувся «Осінній бал», який провела Комісія у Справах Родини Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ для сімей і їх дітей з особливими потребами.

На бал були запрошені представники спільнот «ВІРА І СВІТЛО»: «Цілюща купіль» з м. Трускавця , « Дивовижні долоні» з Карітасу та «Вогники Любові» з м. Дрогобича, «Божі Пазлики» завітали із м. Самбора та «Світлячки» з м. Стрия.

Свято наше розпочалося з молитви за сиріт та благословення о. Василя Нестера та о. Богдана Леховича. Спільноти представили чудові осінні композиції, які вдало доповнили декорації осіннього залу. Особи з особливими потребами ( у спільноті їх називаємо друзями) декламували вірші, відгадували загадки, а також брали участь у цікавих конкурсах та бансах.

Надав святу особливого піднесення талановитий гурт «Метаморфозіс» з м. Борислава, який своїми піснями створив особливий колорит святковому дійству. Радість, сміх, веселощі переплелися у великому танцювальному ланцюгу батьків, молоді та друзів, для яких танець є особливим моментом самовираження і спілкування.

Свято стало гарною нагодою взаємного обдарування: друзі відчули що їх люблять і приймають, а інші в черговий раз побачили що вони мають не тільки особливі потреби, а й великий дар перемінювати серця, дивлячись на світ очима любові і милосердя.

Дякуємо всім, хто завітав на « Осінній бал» і з нетерпінням чекаємо на наступні зустрічі великої віросвітлянської родини.

Комісія у Справах Родини Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ

ФОТОРЕПОРТАЖ

Теми: Комісія сім'ї та родини

Інші публікації за темою