У парафіях Самбірсько-Дрогобицької єпархії відбулись великопосні реколекції

15 квітня 2014
Друк
Розп'яття
Упродовж Великого посту в парафіях Самбірсько-Дрогобицької єпархії відбувались великопосні реколекції, які провадили понад 70 священиків-реколектантів. У своїх науках проповідники готували вірних до прийняття святих тайн покаяння та Євхаристії, до зустрічі світлого празника Христового Воскресіння.

Під час реколекційних наук душпастирі розкрили три важливі теми християнського життя: "Слово Боже і катехиза", "Літургія і молитва" та "Соціальне служіння і місійний дух". Зосередження на цих темах відбулось в контексті приготування до Єпархіального собору «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом», який відбудеться 16-18 жовтня 2014 року Божого.

Нагадаємо, що 13 березня у Дрогобичі відбулась зустріч владики Ярослава (Приріза), єпископа Самбірсько-Дрогобицкього, зі священиками-реколектантами. Під час цієї зустрічі єпископ наголосив: "Реколектант - це Божий посланець, який має використати кожну нагоду, щоб вислухати і підтримати, щоб посвідчити і навчити Божої істини". Єпископ також поділився особистим досвідом проведення реколекційних наук, давши священикам практичні поради як досягти успіху в проповіді Божого Слова.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії