Відбулась зустріч владики Ярослава з головами єпархіальних комісій

05 листопада 2013
Друк
Фото прес-служби СДЄ
Владика Ярослав та голови єпархіальних комісій
5 листопада у Дрогобичі, в приміщенні Єпархіального управління, відбулась робоча зустріч владики Ярослава (Приріза), єпископа Самбірсько-Дрогобицького, з головами єпархіальних комісій. Участь в засіданні взяли також о. Григорій Комар (протосинкел єпархії) о. Василь Копичин (економ єпархії) та працівники економічного відділу.

На початку зустрічі владика Ярослав подякував присутнім за творчу працю впродовж року у різних ділянках церковного служіння. Відтак єпископ заслухав короткий звіт кожної комісії стосовно річної діяльності.

Опісля архиєрей звернув увагу присутніх на те, що наступного року УГКЦ святкуватиме 25-ліття виходу з підпілля. Рівно ж єпископ нагадав, що за рішенням Синоду єпископів 2013 року Божого в усіх єпархіях УГКЦ продовжується реалізація програми, напрямні якої накреслив Блаженніший Святослав у своєму посланні "Жива парафія - місце зустрічі з Христом".

У напрямку нової євангелізації владика Ярослав порадив головам комісій користати з порад, висловлених у слові кардинала Йозефа Ратцінгера "Структура, методи та основний зміст нової євангелізації". О. Григорій Комар дав присутнім практичні поради щодо планування заходів комісій на наступний рік.

Після завершення засідання усі учасники вирушили на запрошення о. Ігора Козанкевича (директора "Карітасу СДЄ") до Реабілітаційного центру "Назарет", що знаходиться у с.Рихтичі Дрогобицького району. Тут присутніх ознайомили з працею центру з алко- та наркозалежними особами.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: протосинкел, Ярослав (Приріз)

Інші публікації за темою