На Сколівщині відбулись реколекції з нагоди Року Святих Таїнств

17 лютого 2012
Друк
Фото прес-служби СДЄ
Пресвята Євхаристія
З 12 по 15 лютого у парафіяльному храмі с. Довжки Сколівського р-ну перебували мощі свв. безсрібників та чудотворців Косьми та Дем'яна. Як повідомив єпархіальній прес-службі о. Василь Нагина, адміністратор парафії, мощі святих Божих угодників для молитовного почитання урочисто передала парафія с. Винники, що знаходиться на Дрогобиччині.

Упродовж чотирьох днів до храму прибували вірні з довколишніх сіл, щоб вшанувати святиню, а також щоб взяти участь в реколекційних науках. Під час духовних роздумів, які провадив настоятель місцевого храму, вірні роздумували над Святими Тайнами, які для християнина є невичерпним джерелом життєдайної Божої благодаті. Як зазначив реколектант, тему реколекцій було обрано в контексті Року Святих Тайн, який святкує УГКЦ на Україні.

Під час днів духовної віднови вірні приступали до Святих Тайн Сповіді та Євхаристії, брали участь у молитвах на оздоровлення. Реколекції завершились 15 лютого урочистими богослужіннями з нагоди престольного празника Стрітення Господнього.

Додамо, що у 2012 році парафія святкуватиме 100-літній ювілей храму Введення у храм Пресвятої Богородиці.

о. Олег Чупа,
прес-секретар Самбірсько-Дрогобицької єпархії

Теми: Тухольківський деканат, реколекції

Інші публікації за темою