Освячено нові приміщення БФ «Карітас» у Дрогобичі

08 жовтня 2010
Друк
В новозбудованому 4-поверховому будинку «Карітасу», що знаходься за тією ж адресою по вулиці Чорновола, 4, працюють три центри – «Дивовижні долоні», де займаються неповносправні діти, та «Разом - сильніші», який відвідують діти трудових мігрантів, та Товариство захисту прав інвалідів "Надія".   5 жовтня відбулося урочисте освячення новозбудованого корпусу. Преосвященніший Владика Ярослав Приріз  освячував і благословляв будинок.  Під час молебню, що відправлявся Владикою за участю о. Ігора Козанкевича та о. Ігора Шведа, всі молилися за здоров’я і Божу ласку для працівників фонду, для дітей та дорослих, яким допомагає «Карітас» і які підтримують благодійний фонд.


На свято до «Карітасу» завітало чимало людей. Серед почесних гостей були мер міста Дрогобича – Микола Гук, депутати міської ради, представники Єпархії та «Карітасу України».

Нехай Бог наділяє своєю ласкою всіх працівників благодійного фонду, дає їм сили і наснаги творити добро і допомагати потребуючим, а також посилає нам добрих людей для співпраці.

Джерело: Сайт "Карітасу СДЄ"

Теми: Ярослав (Приріз), карітас

Інші публікації за темою